Jdi na obsah Jdi na menu
 


aktuality

n-3.jpgNa svět jsme se přihlásili 31.1.2011 naší mamince Barborce z Třebaňského údolí a tatínkovi JCH Chad Satya. Nejdříve spěchali na svět pejskové : Náprstník,Netřesk a Netík .Poslední přišla Narciska, malinká 79 gr. Všichnise maji k světu a mlíčko od Barborky jim moc chutná. V ch.s.u Jitky Macháčkové se stejný den narodila fenečka, ale maminka neměla pro ni mlíčko a tak ji přivezli k té naší smečce. Barborka si ji vrh-n--2.jpgprohlédla a přijala ji za svou.Jsme nyní početná smečka-na kojení celkem 5 miminek. To bude u nás veselo až všichni začnou běhat po ohrádce.

Miminkům bude skoro 3 týdny a Barborka je od nich tak unavená. Jsme odčervený a nyní se panička těší až miminka začnou sami papat x.jpggranulky!

Co nám říkáte??? To jsme krásně vybarvený pejskové!!!

Panička měla trochu starosti s malinkou, neboť ji odstrčili od cecíku a tak ji musí hlídat, aby se dobře napila a snad již bude vše jak má být.

dsc00699xx.jpgAle je moc krásná !!!.

Dokáže se i smát!!! A to ji teče mlíčko po bradě.

Hlavičky maji všichni moc krásné a budou to moc pěkný pejskové. To budou další nástupci po vrhu "D" co je tak úspěšný v Polsku.

7.3.2011-007x.jpgČas utíká jako voda a našim miláčkům je již 5 týdnů. Z pejsků jsou tři mušketýři a od sebe jsou skoro k nerozeznámi.

Z leva je Náprstník, uprostřed Netík a v pravo Netřesk z Třebaňského údolí!

To jsou fešáci Jako první v 7 týdnech odešla bílá Elischa a to do svého původního domova-dsc00744x.jpgchovatelské stanice Od Macháčků.

Jako první nás opustil Netřesk z Třebaňského údolí a odešel jako opora chovu do chovatelské stanice http://www.miatybeline.estranky.cz/ . Zde si můžete prohlédnout jak se mu daří. Dne 15.4 již odchází i do nového domova Náprstník z Třebaňského údolí a nová rodina si ho přejmenovala SAMÍK   a tady na této adrese jsou fotečky z prvního dne v novém domově. https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=BERENIKA2111&target=ALBUM&id=5596108429204258449&authkey=Gv1sRgCNK01JqxnuamJQ&feat=email

 

 Doma zůstává slečna Narciska z Třebaňského údolí.Takové malé KÁPO!!!dsc_0009o.jpg Netík z Třebaňského údolí je již také připraven k odchodu do nového domova a to asi 16.4. směrem do Třebíče, ale to se uvidí až zítra.

Na této adrese si můžete přečíst jak se má Netřesk z Třebaňského údolí v novém domově  dscn1359kom.jpghttp://www.miatybeline.estranky.cz/clanky/denicek-netreska.html

dscn2079.jpgMusím Vám sem  přidat fotečku, jak Netřesk v novém domově cvičí výstavní postoj.

Také nám volala paničko od Neťíka, že z něho maji moc velkou radost a je to pejsek, kterého si moc přáli a je podle jejich představ.

Do Společenkého domu v Zadní Třebani se sjelo velké množství pejsků dne 16.7. neboť se zde konala výstava psů. Také naši miláčkové byli přihlášený do třídy dorostu. Jako první nastupoval Náprstník-Samík a získal známku VN1. Ve fenkách ve třídě štěňat naše Narciska a ze 4 si odnesla známku VN2. netresk-venku.png

Tady je fotečka Netřeska, jak nám krásně vyspěl a bude velkou oporou v chovu pro jeho chovatelskou stanici

Tak a panička mi přihlásila do třídy dorostu na Krajskou výstavu do Rybníků u Dobříše. Tam jsem šla i s Eli od Macháčků /vždyť nás kojila jedna maminka/ a tam se mi tak dařilo a líbilo, že jsem byla první se známkou VN1.

12.11.2011-146kom.jpgDne 12.11. se konala v Nižboru Klubová výstava čivav. Zde byli přihlášeni Náprstník a Netřesk ve třídě mladý psi a oba si vychodili známku výborná. Zato Narciska,která chodila také ve třídě mladých feny, si vybojovala pořadí výborná 2 od pana rozhodčího Roberta Kubeše.

Začal nám rok 2012 a panička mi přihlásila na MVP do Č.Budějovic ještě do třídy mladý feny. Bude zde posuzovat pan rozhodčí Leoš Jančík, kterému jsem se moc líbila při svodu. Panička koukala že v této třídě je přihlášeno celkem 8 fenek. Zde se bude také vystavovat Pomněnka z Třebaňského údolí. Tak uvidíme jak to 1.4. dopadne!!!

Dnes 1.4.2012 jsme se účastnili výstavy v Č.Buď. a naše zlatíčko si vychodilo z 8 fenek svoje img_0921.jpgohodnocení V1,CAJC. Rozhodčí Ing.Leoš Jančík

Dnes je 16.4. a přišla nám krásná zprávička. Pani Nahodilová nám napsala, že to je přesně rok co si přivezli domu miminko a pojmenovali si ho Toníček. Je to úplně stejný zlatý pejsek jako ostatní jeho sourozenci. Děkujeme do Třebíče a budeme se těšit na další fotečky.

DNE 1.5. JSME SE PŘIHLÁSILI NA KLUBOVOU VÝSTAVU NAŠEHO KLUBU DO ZBRASLAV U BRNA.Posuzovala nás pani rozhodčí Mg.B.Ovesná. Nastoupila jsem poprvé v mezitřídě a získala ocenění V1,CAC.To moji paničku moc potěšilo.

Dne 6.5. jsem byla přihlášena na MVP v Praze Letňanech. Opět v mezitřídě, kde bylo celekm 6 fenek. Postupně pan rozhodčí 4 fenky ohodnotil známkou VD  a okamžitě je poslal z kruhu ven.Zůstala jsem tam pouze já a ještě jedna fenka.Pan rozhodčí Scheel Kresten,DK mi ohodnotil známkou V1,CAC a když jsem nastoupila opět, tak jsem ještě získala titul R.CACIB. To se nám ale domu jelo s veselou.Panička mi chválila celou cestu.

179932_379972565388307_100001267013138_1137399_1440879795_n.jpg12.5. za velkého deště jsme se rozjeli do Plzně Dobravky na Krajskou výstavu. Narciska nastoupila v mezitřídě ještě s jednou fenkou a vychodila si V1,Vítěz třídy a Krajskýho vítěze. S medajlí a krásným pohárkem již za pěkného počasí jsme se rozjeli do našeho domova.

V měsíci červnu  dne 9.6.jsme se účastnili Krajské výstavy v Rokycanech v mezitřídě vyhrála V1.VT. Posuzovala RNDr.Zuzana Brotánková.14.7.2012-008kom.jpg

Dne 14.7. se konal v Zadní Třebani Speciální výstava a naše Narciska v mezitřídě si vychodila opět V1,CAC.Nyní nám na Českého šampiona chybí poslední CAC z Mezinárodní výstavy, tak nám držte palečky.Také jsem chodila v soutěži Dítě a pes, kde mi vystavoval Matěj Poustecký a jak mi to slušelo se můžete podívat na foto.

Naše Narciska je krásná chovná fenka a tak se panička rozhodla ji nakrýt. Krytí proběhlo 12.10. naším novým krycím pejskem Fanfán Dog-Lome a nyní se budeme těšit na jejich krásné potomky.

22.1-007kom-x.jpgBříško nám krásně se zvětšuje a čekáme malé překvapení v podobě štěňátek.Držte nám palečky a před vánocemi se dočkáme miminek. Zda-li budou krátké, či dlouhé to se pak uvidí.

Dne 11.12.2012 se nám narodil krásný pejsek,takové sluníčko.Jméno na svět si přinesl Barvínek z Třebaňského údolí. Škoda že ho neuvidíme chodit na výstavách!!! Odvezla si jej nová panička do Teplic, ale je možné že s ní bude cestovat i na Ukrajinu.

31.1.2013  našim miláčkům z vrhu N bylo přesně 2 roky. Netřeskovi se ten den narodila štěnátka a to rovnou 3, z toho dvě fenečky a jeden pejsek. Velmi gratulujeme.